Nyheter och Press

11 nov

Ålö, Volvo Lastvagnar och Komatsu Forest gör gemensam sak i att lyfta Umeå som teknikstad

2017 kommer Ålö, Volvo Lastvagnar och Komatsu Forest att gemensamt dela ut ”Årets Teknikpris” på Umeågalan som ett led i syfte att se teknikstaden Umeå växa. Ett pris som instiftades igår kväll under Umeågalans andra akt.
- Det var med stor glädje som vi från Ålö, Volvo och Komatsu igår på galan kunde offentliggöra att nästa års gala kommer att kompletteras med ytterligare ett ärofyllt pris. Ett pris som ligger oss väldigt varmt om hjärtat säger Leif Thorwaldsson, VD på Ålö AB.
02 nov

Välkommen till Quicke Lifestyle!

Vi har nu öppnat vår nya webshop tillgänglig för alla att handla våra Quicke-produkter. Vi hoppas att ni ska gilla den!Gå till shoppen!
14 okt

Ny serie av lastare

Q-Series - läs mer på vår Facebook-sida: Alo Group!

 

28 sep

Ålö planerar att avveckla den egna tillverkningen av cylindrar

Under förmiddagen idag, den 28 september, fattade Ålös styrelse beslut om att påbörja fackliga förhandlingar inför en planerad avveckling av den egna produktionen av cylindrar. Skälet bakom beslutet är att det har visat sig betydligt mer lönsamt att köpa in cylindrar från specialiserade tillverkare istället för att producera i så liten skala som vi gör idag.
 
Läs mer
01 sep

Ålö AB acquires the business areas front end loaders and implements from the Swedish company Vreten AB

Today it will be official that Alo AB is acquiring Vreten AB's business areas; front end loaders and implements. The press release will be sent out at 10 am to five Swedish magazines. See attached press release (Swedish).

Press Release
31 aug

Välkommen att besöka oss på Elmia Lantbruk 19-21 oktober

Vi ställer som vanligt ut på Elmia Lantbruk där vi visar vårt stora sortiment av frontlastare och redskap.

Ni hittar oss i Hall A.

18 apr

Välkommen att besöka oss på Borgeby Fältdagar 29-30 juni

För första gången så ställer Ålö Sverige ut på Borgeby Fältdagar. Kom gärna och besök oss den 29-30 juni. 

Du hittar oss i monter: F91.
För ytterligare information: https://www.borgebyfaltdagar.se/

10 mar

Ålös medarbetare i Sverige gav tillsammans med företaget totalt 60.000 kronor till Radiohjälpens insamling till flyktingar under 2015

Vi vill tacka samtliga medarbetare som deltog i kampanjen för det stora engagemanget och drivet för att hjälpa människor i nöd! Vi hoppas att vi kan göra en lika stor skillnad i år för ännu en god sak. Läs mer om Radiohjälpen här.


Det är viktigt för oss på Ålö att ta vårt sociala ansvar i samhället. Vi arbetar för en hållbar utveckling -  globalt  och i vår närmiljö. Därför ser vi det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan!

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop