Nyheter och Press

13 dec

Altor Fund III, ny ägare av Ålö koncernen sedan juli 2011

Ålö koncernens nya ägare Altor Fund III tog över från 3i och Balticgruppen den 1 juli 2011. Olle Pehrsson, VD på Ålö, kommenterar:
"Vi är glada att ha Altor Fund III som ny ägare för att hjälpa oss i nästa fas av vår tillväxt. Vi är i ett bra läge för att stärka vår position ytterligare, inte bara i våra befintliga marknader, utan också på nya marknader där Altor Fund III kan ge oss ett värdefullt stöd. "
Läs hela pressmeddelandet här.
13 dec

Lyckad mässa för Ålö på Agritechnica 2011

När världens största jordbruksmässa Agritechnica slog upp portarna i Hannover, Tyskland söndagen 13 november fanns självklart Ålö representerade.
Läs hela nyheten
12 dec

Vi söker fler medarbetare

Vi behöver förstärkning med fler medarbetare i Umeå inom R&D, Produktionsteknik och Affärsområde Produktion.
Läs mer om tjänsterna här
04 nov

Vi önskar våra kunder trevlig Allhelgonahelg!

Fredagen den 4 november stänger vi kontoret klockan 12.00. Vi önskar alla våra kunder trevlig Allhelgonahelg och önskar er välkomna åter måndag den 7 november.
26 okt

Ett helt nytt kompaktlastarprogram från Quicke

Nu breddar det världsledande frontlastarmärket Quicke sin marknad ytterligare. Det nya kompaktprogrammet, benämnt Quicke Compact-serien, omfattar fyra lastarmodeller för traktorer från 15 till 50 hästkrafter.

Läs hela nyheten
28 apr

Ålö samverkar med Umeå kommun i internationell trädgårdsmässa

Ålö finns representerat på den internationella trädgårdsmässan ”International Horticultural Exposition 2011”, i den kinesiska staden Xi’an, genom ett samarbete med Umeå kommun. Läs pressmeddelandet här
Mer om International Horticultural Exposition 2011
01 mar

Trima +8.3 P, den största Trimalastaren genom tiderna

När Trima nu introducerar den största Trimalastaren någonsin, +8.3 P, visar man att man i vanlig ordning ligger i framkant av utvecklingen. De nya stortraktorerna med Tier-4 motorer blir nämligen allt större, både på längden och bredden.
Läs mer
01 mar

Trimas Plusserie får kraftfull uppgradering och tillökning

Uppgraderingen av Trimas premiumlastare, Plusserien, innehåller flera viktiga funktionella nyheter och förbättringar. Dessutom har programmet utökats och innehåller nu hela 20 nya lastarmodeller.
Läs mer
19 feb

Helt ny lastarserie inom utility-segmentet från Trima

I flera decennier har Trima tillhandahållit världsledande frontlastare för professionella lantbrukare. Nu introduceras även en lastarserie för de många miljoner traktorägare som behöver en pålitlig men lite enklare frontlastare för sina lastarbehov.

Läs mer
15 feb

Quicke utökar och uppgraderar sitt sortiment av premiumlastare

Hela 14 nya lastarmodeller med bättre kapacitet än sina föregångare, varav en är världens största, samt flera viktiga funktionella nyheter och förbättringar. Det är resultatet av den uppgradering som Quickes marknadsledande lastarprogram Dimension genomgått.

Läs mer
08 feb

Q98

Quicke introducerar Q98, världens största frontlastare.

Read more
03 jan

Quicke introducerar en helt ny lastarserie inom utility-segmentet

En välkonstruerad och högpresterande frontlastare till ett attraktivt pris. Det är några exempel på egenskaper i Quickes helt nya Q200-serie inom det s k utility-segmentet. Målgrupp är de många miljoner traktorägare världen över som har ett lastarbehov utan att för den skull vara storskaliga, professionella lantbrukare.
Read more
Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop