Ålö inleder strategiskt samarbete kring redskap för teleskoplastare och hjullastare

Bara några dagar före SIMA kommer Ålö att lansera ett utökat produktsortiment med
redskap för teleskop- och hjullastarmarknaden. Redskapen tas fram i samarbete med
den brittiska kvalitetstillverkaren Albutt, och är avsedda för områdena lantbruk,
anläggning och avfallshantering.

– Vi har sett en ökad efterfrågan av den här typen av redskap, och vårt mål är att hela tiden tillmötesgå våra kunder. Genom att utöka redskapssortimentet till att även omfatta andra typer av lastbärare som hjullastare och teleskoplastare, kan vi dra fördel av våra redan starka säljkanaler, och när vi kombinerar Albutts konstruktionsresurser med våra egna blir vi ett mycket starkt team, säger Urban Hadarsson, Director of Product Management & Assortment på Ålö.

Det nya programmet omfattar ett flertal olika typer av redskap och kommer att säljas under Ålös produktlinje “Original ImplementsTM”.

– Under de senare åren har Ålö ökat sitt fokus på redskapsverksamheten. En av de
viktigaste åtgärderna har varit att hitta rätt partner för att kunna utnyttja den fulla potentialen på området. Med Albutt som strategisk partner känner vi att vi har hittat rätt, fortsätter Urban Hadarsson på Ålö.

Sortimentet lanseras i Europa i början av 2015.

– Vi ser stora möjligheter att i ännu högre grad kunna öka vår marknadsnärvaro och bredda vårt utbud av bra produkter på en spännande maskinmarknad, säger Niklas Åström, Sales & Marketing Director.

Ålö kommer att visa upp de nya redskapen tillsammans med ett antal andra nyheter i monter 100F, hall 6, på SIMA i Paris 22–26 februari 2015

0097ALO-photos_editet.jpg
Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop