Quicke utökar och uppgraderar sitt sortiment av premiumlastare

 

Hela 14 nya lastarmodeller med bättre kapacitet än sina föregångare, varav en är världens största, samt flera viktiga funktionella nyheter och förbättringar. Det är resultatet av den uppgradering som Quickes marknadsledande lastarprogram Dimension genomgått.

Helt ny är jättelastaren Q98, världens hittills största frontlastare som tagits fram för att följa utvecklingen av nya, miljövänligare och därför måttmässigt större motorer hos de största traktorerna på marknaden. Förutom utökningen av antalet lastarmodeller innehåller det nya Quicke Dimension-programmet ett antal både stora och små nyheter och förbättringar.

– Bland annat får de parallellförda lastarna en s k rescooping-funktion som gör att man vid skopkörning kan bryta upp skopan exakt i våg med marken redan på ca 0,9 m lyfthöjd. Till förbättringarna hör exempelvis också en optimering av Quickes unika lastdämpning SoftDrive. Unikt är också vårt ventilsystem LCS som vi lanserade förra året, vilket är det enda på marknaden som tagits fram för enbart frontlastare, säger Kenneth Granberg, Produktchef och Area Manager på Ålö.

Det nya Quicke Dimension-programmet kommer att visas på SIMA-mässan i Paris den 20-24 februari. Hall 5A, monter B051.

Se de nya Quicke lastarmodellerna

Läs pressmeddelandet

 

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop