Quicke introducerar en helt ny lastarserie inom utility-segmentet

 

En välkonstruerad och högpresterande frontlastare till ett attraktivt pris. Det är några exempel på egenskaper i Quickes helt nya Q200-serie inom det s k utility-segmentet. Målgrupp är de många miljoner traktorägare världen över som har ett lastarbehov utan att för den skull vara storskaliga, professionella lantbrukare.

– Det känns bra att kunna möta den här målgruppen med en riktigt bra lastare och välkända Quicke-fördelar som unik design och ledande prestanda, säger Urban Hadarsson, Försäljningsdirektör på Ålö.

Det nya Q200-programmet är komplett med 9 modeller för traktorer från 40 till 110 hästkrafter. Och man har inte kompromissat när det gäller funktionalitet och kundfördelar.

– Q200-lastaren håller genomgående en hög kvalitet med smarta funktioner som automatisk redskapslåsning, ren och driftsäkrande armdesign och tillval som lastdämpning och 3:e funktion – bara för att nämna några exempel, säger Kenneth Granberg, Produktchef och Area Manager på Ålö.

Q200-lastaren finns till en början tillgänglig på den nordamerikanska marknaden från och med 15 januari och kommer successivt att introduceras på marknader världen över under 2011. Utvecklingsarbetet av Q200 har genomförts i samma anda som världens ledande premiumlastare, Quicke Dimension. Produktionen av Q200 har dessutom beretts plats inom Ålös befintliga produktionsanläggningar.

– Det är viktigt för oss och tryggt för kunderna att veta att Q200-lastaren tillverkas på samma noggranna sätt som alla våra andra frontlastare. Det vill säga med modern teknologi och under minutiösa kvalitetskontroller gällande allt från materialval till pulverlackering, avslutar Urban Hadarsson.


Ladda ner pressreleasen

 

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop