Ny högkvalitativ lastarserie från Trima för traktorer på upp till 120 HK

Trima x31.png 

Världsledande frontlastarvarumärket Trima kompletteras nu med ett helt nytt modellprogram för lantbrukare med mindre till medelstora traktorer. Trima Versa-X heter den nya serien som anpassats för traktorer på 40–120 HK. Framträdande egenskaper är den låga vikten samt välkända Trima-fördelar som lång livslängd, hög produktivitet samt förstklassig ergonomi.

– Det är en rejäl och stark lastare med lyfthöjder i världsklass. De ergonomiska fördelarna syns i den rena lastarmsutformningen med marknadens lägst placerade knä och lågt placerat tvärrör. Något som ger föraren optimal sikt, säger Urban Rönnqvist, Product Marketing Manager hos Ålö.

Trima Versa–X är även utrustad med Ålös unika Loader Control System (LCS), som ger full kontroll även vid hantering av riktigt tunga laster. Detaljer som bussningar och kraftigt dimensionerad anfästning optimerar driftsäkerhet och livslängd. Tack vare möjligheten att få lastaren med en alternativ lagerlåda kan även äldre traktorer utrustas med Trima Versa-X.

– Det är helt i linje med Trimas grundfilosofi att erbjuda ledande frontlastarfördelar även till lantbrukare med mindre och medelstora traktorer. Med Trima Versa-X får den här gruppen helt nya möjligheter att maximera sin lastar- och traktornytta, säger Ålös Urban Rönnqvist.

Trima Versa-X-programmet kommer att introduceras globalt för Ålös importörer och återförsäljare under hösten 2013. Full lansering sker i samband med Agritechnica-mässan i Hannover den 10–16 november 2013 (Hall 6, monter B03). Besök oss på smygpremiären för Skandinavien på Elmia-mässan i Jönköping den 23-26 oktober 2013 (Monter A04:10).

Ladda ner pressreleasen

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop