[Menu goes here]
[Breadcrumbs]

Ålö skapar möjligheter för framtidens digitala stjärnor genom Hello World!

 

Hello World! är en ideell förening med syfte att främja digitalt skapande. Genom att instifta ett stipendium inom ramen för ett partnerskap vill vi göra det möjligt för fler barn och ungdomar att bli Sveriges framtida digitala stjärnor.

Den globala digitaliseringen ökar för varje dag och har blivit ett allt viktigt område även för oss på Ålö. Vårt huvudkontor ligger i Umeå i Västerbotten och för oss är det därför extra roligt att kunna bidra till att fler tjejer i länet får möjlighet att förverkliga sina drömmar med digitala verktyg.

Ålös Stipendiat riktar sig till tjejer mellan 8-18 år som bor i Västerbotten och som vill upptäcka eller utvecklas inom digitalt skapande. Stipendiet ger dig en oförglömlig lägervecka tillsammans med andra som älskar digitalt skapande. Dessutom får du ett helt års gratis deltagande på Hello World! meetups.

Vem kan söka?
Stipendiet riktar sig till dig som är tjej 8-18 år, bor i Västerbotten, och som vill lära dig eller redan gillar att skapa med kod! Det enda som krävs är att du berättar om varför just du borde få detta stipendium.

Vad ingår i stipendiet?
Stipendiet ger dig en oförglömlig lägervecka i Stockholm tillsammans med andra som älskar digitalt skapande. Tågresa till och från Stockholm ingår. Dessutom får du ett helt års gratis deltagande på Hello World! meetups.

Vi ser framemot din ansökan!  

Till stipendieansökan

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop