Helt ny lastarserie inom utility-segmentet från Trima

I flera decennier har Trima tillhandahållit världsledande frontlastare för professionella lantbrukare. Nu introduceras även en lastarserie för de många miljoner traktorägare som behöver en pålitlig men lite enklare frontlastare för sina lastarbehov. Den nya 200-serien erbjuder kända Trima-fördelar som hög produktivitet och god ergonomi – och detta dessutom till ett attraktivt pris.

– Det känns bra att kunna möta den här målgruppen med en riktigt välkonstruerad, produktiv och pålitlig Trima-lastare, säger Urban Hadarsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör på Ålö.

Det nya Trima 200-programmet är komplett med 9 modeller för traktorer från 40 till 110 hästkrafter. Och man har inte sparat på smarta och kundnyttiga funktioner.

– Automatisk redskapslåsning, ren och driftsäkrande armdesign och tillval som lastdämpning och 3:e funktion är några exempel. Till det kan läggas en genomgående hög kvalitet och slitstyrka, säger Kenneth Granberg, Produktchef och Area Manager på Ålö.

Trimas 200-lastare visas för första gången i samband med SIMA mässan i Paris och kommer att introduceras på marknader världen över under 2011. Utvecklingsarbetet av Trima 200 har genomförts parallellt med utvecklingen av Trimas marknadsledande premiumlastare, och även produktionen av 200-lastaren sker inom Ålös befintliga produktionsanläggningar.

– Precis som alla våra andra lastare tillverkas Trima 200 med modern produktionsteknologi och under minutiösa kvalitetskontroller. Det är såklart en trygghet för alla våra kunder världen över, avslutar Urban Hadarsson.

  

Läs pressmeddelandet

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop