Ålö lanserar nytt tillval för frontlastare i hela världen

IMG_7490 lr.jpg

Ålös frontlastarkunder i Nordamerika har redan tidigare fått ta del av fördelarna med Live3 – ett smart tillval till styrsystemet som gör att operatören kan öppna/stänga redskapet och samtidigt tömma/tilta. Funktionen har fått ett mycket bra mottagande i Nordamerika, och därför väljer Ålö att lansera det i resten av världen.

– För många professionella användare som ofta arbetar med foder, till exempel med våra redskap Silograb eller Powergrab, kommer Live3 definitivt att öka produktiviteten, säger Urban Rönnqvist, Product Marketing Manager på Ålö.

Live3 kan användas av den som har ElectroDrive LCS Professional, det mest avancerade av Ålös marknadsledande Loader Control System (LCS). Live3 består av en sats med en specialanpassad ventil som kan eftermonteras på lastaren och ElectroDrive LCS Professional.

– Tid är pengar för alla Ålös professionella kunder. Det har alltid varit en viktig aspekt i vår kontinuerliga produktutveckling. Dessutom är Live3 ett bra exempel på hur vi tar vara på goda kunderfarenheter från våra olika marknader. Ur vårt globala perspektiv är det mycket betydelsefullt, säger Ålös Urban Rönnqvist.

Live3 kommer att visas för den internationella marknaden på Agritechnica i november, en av världens största jordbruksmässor, och på svenska lantbruksmässan Elmia i oktober. Besök oss på Agritechnica i Hannover den 10–16 november 2013 (Hall 6, monter B03) eller på Elmia-mässan i Jönköping den 23-26 oktober 2013 (Monter A04:10).

Ladda ner pressreleasen

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop