Ålö visar ny teknik på världskongress

För första gången sedan 1990 står Sverige som värdland för International Federation of Agricultural Journalists (IFAJ) världskongress.

Cirka 200 lantbruksjournalister och mediemänniskor från drygt 30 länder samlas i natursköna Sånga Säby vid Mälarens strand utanför Stockholm den 15-19 augusti för att debattera några aktuella och viktiga frågor utifrån perspektivet ett hållbart jord- och skogsbruk. Detta år är fokus speciellt på det svenska jord- och skogsbruket och kongressens devis är ”Solutions for a green future”.

Hållbar utveckling
Som en av de största globala aktörerna inom frontlastare och tillhörande redskap är Ålö speciellt inbjudna för att visa upp företagets nya tekniska lösningar och produkter.

– Att skapa hållbar utveckling och uthållig lönsamhet är huvudsyftet för vår produktutveckling, och att få förtroendet att visa upp det vi håller på med för ett sådant här forum känns därför roligt och ansvarsfullt, säger Urban Hadarsson, Sales & Marketing Director på Ålö.

Syftet med  föreningen för lantbruksjournalister är att ge lantbruksjournalister och kommunikatörer inom lantbruksbranschen en plattform för professionell utveckling och ett internationellt nätverk. IFAJ fungerar för närvarande som paraplyorganisation/moderförening för lantbruksjournalistföreningar från 30 länder.

2009 hölls IFAJ-kongressen i Texas, USA, 2010 i Belgien, 2011 i Kanada och i år är det alltså Sveriges tur.  Arrangör är Föreningen Skogs- och Lantbruksjournalister, som är den svenska grenen av den internationella organisationen.

För mer information om Ålös deltagande på kongressen, kontakta Jan Folkesson på jan.folkesson@alosverige.se Mer information om världskongressen hittar du på: www.ifaj2012.se

Ålö 


Ålö Sverige
Brännland 300
SE-901 37 Umeå
Sweden

Visiting address:
Östra Strandgatan 26
903 33 Umeå

Tel  +46 90 17 05 00
info@alo.se
Länkar till Ålö AB

Ålö AB, Media & Press

Profile shops
Quicke profile shop